Irama Kontemporari Menggugah Misi

Menyuap sesudu pengalaman, Menakwil hala impian, Memacu liku-liku perjalanan, Memahat rentetan suka duka coretan, Melahirkan bingkisan seribu harapan buat semua yang berkesempatan.... Irama Kontemporari Menggugah Misi

26 August 2016

Post Mortem Ihtifal ILMI 2016


Setelah 2 minggu berlalu, kajian, penelitian dan menyemak secara empirikal beberapa kesimpulan dapat diperolehi dan akan diberi penekanan pada masa hadapan.. Lumrah saingan kadangkala perancangan menepati kehendak dan kadangkala ia menyimpang dari yang sepatutnya..apapun kami mengambil pendekatan positif memperbaikinya.

Tahniah kepada Soutul Faizin, secara tuntasnya mereka telah mencapai apa yang dikehendaki dan telah melaksanakan tugasan dengan baik walau pelbagai cabaran demi cabaran yang dilalui. Usaha dan kegigihan kalian mampu menghadirkan senyuman... Kuat semangat, rajin dan mampu mencari titik temu bagi mencari solusi secara berkumpulan.

Pandangan dan saranan ketika post mortem diadakan sangat berguna dan boleh dijadikan panduan terutamanya skuad Soutul Faizin 2017 nanti.. Diucapkan selamat maju jaya kepada yang terlibat dengan peperiksaan besar tahun ini.. Azizul Adha, Engku Adam, Raja Kamarul, Muhammad Syakir, Ismail Jamil dan Hafizuddin terima kasih atas usaha, komitmen, kesungguhan dan memori indah kalian sepanjang kita bersama.. Begitu juga rakan-rakan SF terdahulu, Arif Azfar, Aiman, Izzat Fakhri, Hafizuddin , Afnan Faiq.... Firdaus, Amjad dan Humaidi   Kenangan bersama tidak mampu diungkap dengan kata-kata, cukuplah untuk kalian mengingati walau dimana kalian meneruskan perjuangan kelak... Kepada ahli-ahli Soutul Faizin yang akan meneruskan perjuangan... ayuh kita bina semula keyakinan, komitmen dan kesungguhan demi kelangsungan legasi ini... Terima kasih yang tidak terhingga atas perjuangan ini...No comments:

Post a Comment